FOOD TECHNOLOGY
FOOD TECHNOLOGY
16.05.2019 - 19.05.2019
Expoziţie internaţională specializată de echipamente şi tehnologii pentru industria alimentară şi de prelucrare, ediţia a XXVI-a
Până la începerea expoziției au rămas zile: 152
(CIE "MOLDEXPO" SA)

PROGRAMUL

Expoziţiilor internaţionale specializate

FOOD & DRINKS, ediţia a XXV-a, FOOD TECHNOLOGY, ediţia a XXV-a

PACKAGING. DEPOT, ediţia a XXIII-a

10 – 13 mai 2018

Locație: C.I.E. „Moldexpo”,  pavilionul central, pavilionul nr. 2, spaţiile expoziţionale exterioare

 

Organizator:                         Centrul Internaţional de Expoziţii „Moldexpo” S.A.

Coorganizator:         Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului al Republicii Moldova 

Partener media general:

 

 

10 mai, joi

10:00 – 18:00

Programul expoziţiilor FOOD & DRINKS, FOOD TECHNOLOGY, PACKAGING. DEPOT. 

 

pav. central, nr. 2, spaţiile expoziţionale exterioare

11:00

Ceremonia de inaugurare a Expoziţiilor internaţionale specializate Food & Drinks, Food Technology şi Packaging. Depot.

pavilionul nr.2.

11:45 – 12:45

Seminar:

Provocări în dezvoltarea produselor cu indicații geografice în Moldova

Simion Leviţchi, șef Direcţie mărci şi design industrial AGEPI

Rezultatele studiului de identificare a produselor tradiționale în Republica Moldova și a produselor de perspectivă pentru înregistrarea Indicațiilor Geografice (IG)

Anatolie Fala, Expert, Proiectul UE SARDPI, Moldova

Rolul produselor tradiționale cu Indicații Geografice în dezvoltarea agriculturii din Uniunea Europeană (UE)

Dariusz Goszczyński, Expert al proiectului UE SARDPI, Polonia

Prezentarea produselor tradiţionale şi cu Indicaţii Geografice din Republica Moldova

Reprezentanții Grupurilor de producători şi produsele expuse.

Organizator: AGEPI

sala de conferinte,

pav. central

12:00 - 14:00

Master-class: Bucate alese. Oaspeți speciali, duetul de familie: bucătarul-șef Andrei Latul și cofetarul Ludmila Latul.

Organizator: Global Bar SRL

Standul Global Bar, pavilionul central

12:00 - 17:00

Proiectul "Inspirația vine din tigaie".

 

pavilionul nr.2

13:00 – 14:30

Master-class: Implementarea modului sănătos de alimentație în școli.

Organizator: MGM SRL

Standul MGM

pav. central

13:30 – 15:15

Conferință: Principalele tendințe în dezvoltarea industriei de panificație și cofetărie

Vorbitori:

  1. Mihail Cijan, tehnolog ООО Ирекс (Rusia)
  2. Oleg Vovrajențev, manager «Аграриан Фуд Технолоджиз» Ucraina)

Organizator: RODALS SRL

sala de conferinte,

pav. central

14:00

Master-class de preparare a celui mai mare сroissant bicolor.

Organizator: Bongard S.A. 

stand BONGARD, pavilionul central

 

  15:00

Business Networking Event

 

 

15:40 – 16:10

Seminar:

  • Tehnologii performante de obținere a materiei prime de grâu spelta, soe, hrișca și in pentru ulei.

 

Organizator: Universitatea Agrară de Stat din Moldova

 

sala de conferinte,

pav. central

16:20 – 17:20

Masă rotunda:

  • Exportul vinurilor din Moldova  la  o  nouă  fază  a dezvoltării  filierei  vitivinicole.
  • Vinul – un factor de atracție al turismului rural în Moldova.
  • Tehnologii inovatoare pentru îmbunătățirea calității produselor din struguri

Organizator: Universității Agrare de Stat din Moldova

 

sala de conferinte,

pav. central

Pe parcursul zilei

Master-class:  Produse franceze

  • Bonne Baguette
  • Brioșă franceză
  • Pain de campagne

stand Rodals,

pav. central

Pe toată durata expoziţiei:

  • Master-class de preparare a produselor semifinite din făinoase
  • Prezentarea specialității braziliene Pao de queijo

stand Bongard,

pav. central;

stand Rodals,

pav. central

11 mai, vineri    

10:00 – 18:00

Programul expoziţiilor FOOD & DRINKS, FOOD TECHNOLOGY, PACKAGING. DEPOT. 

 

pav. central, nr. 2, spaţiile expoziţionale exterioare

10:00 - 15:30

Proiectul "Inspirația vine din tigaie".

 

pavilionul nr.2

11:00

Master-class: Bucate alese.

bucătarii Andrei Latul (food-bloger, nominant la titlurile Cel mai bun Chef de Banquet 2017 și Popularizatorul Bucătăriei 2017), Stanislav Baiarinov ( brand chef „Fresh Line”)

Organizator: DINA COCIUG SRL

Zona de prezentare, pavilionul central

9:50 – 10:50

Seminar:

  • Sporirea siguranței alimentare a populației prin eficientizarea alimentației animalelor  (30 min.)
  • Bunele practici la producerea laptelui materie prima.  (30 min)

Organizator: I.P. Institutul Ştiinţifico-Practic de Biotehnologii în Zootehnie şi Medicină Veterinară

 

sala de conferinte,

pav. central

11:00 - 13:00

Conferința de presă: Totalurile proiectului OVOP

Organizator: AO „Centrul de Consultanta în Afaceri” ONG

sala de conferinte,

pav. central

13:00 – 14:30

Master-class: Implementarea modului sănătos de alimentație în școli.

Organizator: MGM SRL

Standul MGM

pav. central

13:00

Master-class: Bucate alese.

bucătarul Alexei Poleacov (restaurant Jeraffe, deținătorul titlului de Bucătarul Anului 2017)

Organizator: DINA COCIUG SRL

Zona de prezentare, pavilionul central

13:30 - 15:30

Master-class: Prezentarea brandului Ambassador Monin în Moldova. (Eugenia Pleșca și barmenul invitat - Dmitrii Poli).

Organizator: Global Bar SRL

Standul Global Bar, pavilionul central

13:30 – 18:00

RETAIL mini-forum: Soluții tehnice eficiente privind asigurarea cu agent frigorific a magazinelor cu suprafața de până la 200m2

Organizator: DINA COCIUG SRL

sala de conferinte,

pav. central

14:00

Master-class de preparare a celei mai mari pâini.

Organizator: Bongard S.A. 

stand BONGARD, pavilionul central

15:00

Master-class: Bucate alese.

bucătarii Pavel Draganiuc (chef restaurant Black Rabit), Nocolai Cîrbov (Chef de Partie, cruise liner Princess Majestic) 

Organizator: DINA COCIUG SRL

Zona de prezentare, pavilionul central

Pe parcursul zilei

Master-class: Produse italiene

  • PIA DO MIX
  • Ciabatta
  • Panettone

stand Rodals,

pav. central

12 mai, sâmbătă   

10:00 – 18:00

Programul expoziţiilor FOOD & DRINKS, FOOD TECHNOLOGY, PACKAGING. DEPOT. 

 

Pav. central, nr. 2, spaţiile expoziţionale exterioare

10:00 – 12:00

HORECA seminar, tema: Cum să deschizi un restaurant de succes. Cu prolog și epilog. Istorii triste din care să înveți, dar și istorii cu final fericit. Întrebările provocatoare sunt binevenite

Organizator: DINA COCIUG SRL

sala de conferinte,

pav. central

13:30 - 15:30

Master-class: Prezentarea brandului Ambassador Monin în Moldova. (Eugenia Pleșca și barmenul invitat - Dmitrii Poli).

Organizator: Global Bar SRL

Standul Global Bar, pavilionul central

14:00

Master-class de preparare a celei mai mari baghete.

Organizator: Bongard S.A. 

stand BONGARD, pavilionul central

14:00

Master-class. Bucate alese.

Bucătarii Victor Mitin (persoană de scară Universala персона вселенского масштаба), Marian Danu (chef Lo Chef, nominant la titlul Popularizatorul Bucătăriei 2017)

Organizator: DINA COCIUG SRL

Zona de prezentare, pavilionul central

Pe parcursul zilei

Master-class: Produse rusesti

  • Pâine Borodino
  • Turtă Kutuzovskaia
  • Sportivnaia

stand Rodals,

pav. central

13 mai, duminica    

10:00 – 18:00

Programul expoziţiilor FOOD & DRINKS, FOOD TECHNOLOGY, PACKAGING. DEPOT. 

 

Pav. central, nr. 2, spaţiile expoziţionale exterioare

11:00

Premierea învingătorilor Concursului NOUTATEA ANULUI - 2018, organizat în cadrul expozițiilor Food Technology și Packaging. Depot.

Organizatori: Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului al Republicii Moldova și C.I.E. Moldexpo S.A.

Pavilionul central

11:00 - 16:00

Proiectul "Inspirația vine din tigaie".

 

Pavilionul nr.2

13:00

Master-class de preparare a celui mai mare burger (40 kg).

Organizator: Bongard S.A.

stand BONGARD, pavilionul central