FOOD TECHNOLOGY
FOOD TECHNOLOGY
16.05.2024 - 19.05.2024
Expoziţie internaţională specializată de echipamente şi tehnologii pentru industria alimentară şi de prelucrare, ediţia a XXVIII-a
Până la începerea expoziției au rămas zile: 48
(CIE "MOLDEXPO" SA)
Inovații pentru companiile de prelucrare a cărnii la seminarul Rodals
2018-05-12 09:21:27

Astazi, în cadrul expozitiei FOOD TECHNOLOGY de la Centrul International de Expozitii Moldexpo, Rodals SRL a organizat un seminar pe tema "Linii de standardizare pentru carne tocată. Soluții și know-how."

Evenimentul a reunit specialiști moldoveni și reprezentanți ai companiilor producătoare din industria de prelucrare a cărnii. Ascultătorii au avut ocazia să se familiarizeze cu ultimele elaborări ale expertului danez cu renume mondial Johnny Esben Pedersen. Echipamentul creat de el funcționează cu succes în multe țări din Europa și în Rusia. Despre asta a vorbit Evghenii Gurtov, director general al filialei rusești a PSS SVIDNÍK (Slovacia), al cărui distribuitor în Republica Moldova este compania Rodals SRL.

Potrivit lui E. Gurtov, aplicarea unui astfel de echipament în Moldova va depinde de "interesul companiilor de profil locale. Avantajele liniei de standardizare a cărnii tocate sunt: optimizarea procesului de producție, începând cu carne tocată și terminând cu produse din carne gata preparate. La fiecare etapă de producție, Johnny Pedersen are propriile soluții care duc la reducerea costurilor, micșorarea perioadei de procesare și, în final, obținerea unui produs de calitate înaltă."

Reprezentanții companiilor moldovenești au fost interesați de echipamentul prezentat. La sfârșitul seminarului aceștia s-au deplasat la una dintre întreprinderile din Chișinău pentru a se familiariza mai detaliat cu posibilitățile liniei de standardizare.

Astazi, în cadrul expozitiei FOOD TECHNOLOGY de la Centrul International de Expozitii Moldexpo, Rodals SRL a organizat un seminar pe tema "Linii de standardizare pentru carne tocată. Soluții și know-how."

Evenimentul a reunit specialiști moldoveni și reprezentanți ai companiilor producătoare din industria de prelucrare a cărnii. Ascultătorii au avut ocazia să se familiarizeze cu ultimele elaborări ale expertului danez cu renume mondial Johnny Esben Pedersen. Echipamentul creat de el funcționează cu succes în multe țări din Europa și în Rusia. Despre asta a vorbit Evghenii Gurtov, director general al filialei rusești a PSS SVIDNÍK (Slovacia), al cărui distribuitor în Republica Moldova este compania Rodals SRL.

Potrivit lui E. Gurtov, aplicarea unui astfel de echipament în Moldova va depinde de "interesul companiilor de profil locale. Avantajele liniei de standardizare a cărnii tocate sunt: optimizarea procesului de producție, începând cu carne tocată și terminând cu produse din carne gata preparate. La fiecare etapă de producție, Johnny Pedersen are propriile soluții care duc la reducerea costurilor, micșorarea perioadei de procesare și, în final, obținerea unui produs de calitate înaltă."

Reprezentanții companiilor moldovenești au fost interesați de echipamentul prezentat. La sfârșitul seminarului aceștia s-au deplasat la una dintre întreprinderile din Chișinău pentru a se familiariza mai detaliat cu posibilitățile liniei de standardizare.